středa 27. dubna 2016

Venkovní rolety mají stínící i izolační vlastnosti

Venkovní rolety v porovnání s venkovními žaluziemi představují o něco dražší řešení. Mají však vynikající izolační vlastnosti, pro které je ocení jak majitelé novostaveb, tak i starších domů. Venkovní rolety od nás představují vynikající bariéru před slunečními paprsky, větrem a mrazem. Chrání také před kroupami, což oceníte především u dražších oken, nebo před škodlivým UV zářením. Jejich výhodám tedy přijdete na chuť za každého počasí a během všech ročních období.

Poznejte výhody venkovních rolet

Uvažujete, že si pořídíte venkovní rolety? Samozřejmě je ideální rolety zvolit hned při výstavbě domu. Lze je však i dodatečně do oken přidat. Rolety vám nabízíme ve všech standardních rozměrech, takže si jistě vyberete.

Mezi jejich jednotlivými lamelami jsou dostatečně velké průduchy, které vám umožní větrat i při stažených roletách. Můžete tedy stínit a pouštět dovnitř místností čerstvý vzduch zároveň. Venkovní rolety vám zajistí dokonalý klid a pohodu. Hodí se do každé místnosti a ke každému rodinnému domu. Jejich barvu doporučujeme sladit s barvou okenních rámů či parapetů.


venkovní rolety
Venkovní rolety
Zvyšte svou bezpečnost


Venkovní rolety mimo jiné zvyšují i bezpečnost v domácnosti. Velmi oblíbené jsou uzamykatelné rolety nebo rolety s přidanými závěsy, které efektivně brání nadzvednutí pancíře. Jsou tak efektivní překážkou pro zloděje a navzdory vyšší investici vám mohou ušetřit peníze za další systém zabezpečení. U nás si můžete objednat ručně ovládané i motorické rolety, které dodají vašemu domu šmrnc. Jejich využití je běžné také u různých firemních a administrativních budov.

Žádné komentáře:

Okomentovat